ΤΗΛ. 2761062716,  ΦΑΞ. 2761062717,  ΚΙΝ. 6945707034 - 6945707035 

  • korovilas-slider-1.jpg
  • korovilas-slider-2.jpg
  • korovilas-slider-3.jpg
  • korovilas-slider-4.jpg
  • korovilas-slider-5.jpg
  • korovilas-slider-6.jpg

Καλως ήλθατε

 

Η επιχείρηση μας είναι καθετοποιημένη και δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής, συσκευασίας και προώθησης αγροτικών προϊόντων από το 1990. Καταλαμβάνει έκταση 85.000 τμ. η οποία αποτελείται από υπερσύγχρονα θερμοκήπια, συσκευαστήριο με μεγάλη γραμμή συσκευασίας, ψυγεία και γραφεία συνολικής εκτάσεως 50.000 τμ και 35.000 τμ υπαιθρίων καλλιεργειών. Οι μεταφορές των προϊόντων μας  γίνονται με ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα.

Καλύπτουμε την εγχώρια κατανάλωση,  σε προϊόντα ντομάτας, αγγουριών και καρπουζιών, εφοδιάζοντας μεγάλες αλυσίδες σουπερ μάρκετ και καταστημάτων λαχαναγοράς. Οι δραστηριότητες μας  δεν περιορίζονται μόνο στον Ελλαδικό χώρο, αλλά εξάγουμε μεγάλο αριθμό των προϊόντων μας στις Βαλκανικές χώρες, όπως και σε Ιταλία, Γερμανία και Πολωνία. Με γνώμονα την παραγωγή αρίστης ποιότητας προϊόντων και τον σεβασμό προς τον καταναλωτή, η επιχείρηση μας διαθέτει πιστοποίηση GLOBALGAP.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας, μας καθιστά ικανούς να παράγουμε και να συσκευάσουμε, σε οποίο τύπο συσκευασίας απαιτηθεί. Η γραμμή επεξεργασίας της επιχειρήσεως μας, είναι δυναμικότητας 3/4 τόνων την ώρα στην ντομάτας και η  γραμμή είναι ειδικά σχεδιασμένη για την σωστή επεξεργασία της.

Η παραγωγή των προϊόντων μας γίνεται βάση των κανόνων φυτοπροστασίας της Ελληνικής νομοθεσίας και των προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς χρησιμοποιούμε φυτοφάρμακα τελευταίας τεχνολογίας,  φιλικά προς το περιβάλλον και των άνθρωπο, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας για το προσωπικό, αλλά και τον καταναλωτή. Η φυτοπροστασία συντελείται  με μηχανική, αλλά και με τεχνική υποστήριξη. 

 

 

Χρησιμοποιούμε υλικά άριστης ποιότητας στη συσκευασία, συνοδευόμενα από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, όποτε αυτά μας ζητηθούν.

Με εμπειρία άνω των 30 ετών, συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε στο χώρο της παραγωγής και διάθεσης αγροτικών προϊόντων.

Η μακρόχρονη συνεργασία με τους  προμηθευτές μας, με υλικά υψηλής ποιότητας, οι αυστηροί έλεγχοι,  ο συνεχής εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού μας, η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, η συνέπεια και η άψογη συνεργασία με τους πελάτες μας, μας καθιστά αξιόπιστους και ανταγωνιστικούς στο χώρο παραγωγής αγροτικών προϊόντων.

 

Hide Main content block

Στοιχεία επικοινωνίας

Αφοί Κοροβίλα,

Φιλιατρά Μεσσηνίας, ΤΚ 24300

Τ : 2761062716, Φαξ: 2761062717,

Κ : 6945707034, 6945707035 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Επιλογή Γλώσσας

elen
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…